Αρχική > φωτογραφίες > Μαχητική πορεία στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της πανελλαδικής μέρας δράσης για την υγεία και την αξιοπρέπεια του λαού

Μαχητική πορεία στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της πανελλαδικής μέρας δράσης για την υγεία και την αξιοπρέπεια του λαού

Στα πλαίσια της πανελλαδικής μέρας δράσης για την υγεία και την αξιοπρέπεια του λαού έγινε το Σάββατο 22 Γενάρη μαζική συγκέντρωση στο άγαλμα Βενιζέλου στις 12 το μεσημέρι και ακολούθησε μαχητική πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Η πορεία πέρασε από τη «Βιοκλινική» (πρώην Γαληνός) με συνθήματα υπέρ της επίταξης του ιδιωτικού τομέα υγείας χωρίς όρους και προϋποθέσεις και κατέληξε στο Νοσοκομείο «Γενηματάς» με συνθήματα υπέρ της ενίσχυσης του δημόσιου συστήματος υγείας σαν ασπίδα του λαού απέναντι στην πανδημία.

Στην πορεία καλούσαν ο Συντονισμός Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης, φοιτητικοί σύλλογοι, η Ε’ ΕΛΜΕ, ο Ζ’ Σύλλογος Εκπ/κών ΠΕ.

Συμμετείχαν η Ανταρσία στην Κ. Μακεδονία-Αντικαπιταλιστική Αριστερά, η Ανυπακοή στις γειτονιές Αμπελοκήπων-Μενεμένης, το Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής Θέρμης, η Πόλη Αλλιώς Νεάπολης Συκεών, η Πόλης Ανάποδα-Δύναμη Ανατροπής, το Rebuild-σχήμα που δρα στο ΣΜΤ Μακεδονία και πολιτικές οργανώσεις και κινήσεις, το ΝΑΡ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Πρωτοβουλία για ένα Σύγχρονο Κομμουνιστικό Πρόγραμμα και Κόμμα, η ΟΚΔΕ, η Ταξική Αντεπίθεση, το ΚΚΕ (μ-λ). το ΕΣΥ για όλους, η ΛΑΕ.

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.