Αρχική > Αριστερά, Αντικαπιταλιστική Αριστερά, ΝΑΡ, δημ. δικαιώματα & ελευθερίες, εργατικό κίνημα, κινητοποιήσεις, νΚΑ, νεολαία > Καταγγελία για την επίθεση με βομβιστικό μηχανισμό στο στέκι «Σφεντόνα» των Αγωνιστικών Κινήσεων

Καταγγελία για την επίθεση με βομβιστικό μηχανισμό στο στέκι «Σφεντόνα» των Αγωνιστικών Κινήσεων

Η τρομοκρατία δε θα περάσει – Στους δρόμους σπάει η τρομοκρατία

Η τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού που εξερράγη τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Ιούλη στο στέκι «Σφεντόνα» των Αγωνιστικών Κινήσεων, από όπου και αν προέρχεται, είναι επίθεση ενάντια στο νεολαιίστικο και μαζικό κίνημα. Αφορά κάθε αγωνιστή, κάθε οργάνωση και συλλογικότητα που μάχεται ενάντια στη σημερινή κοινωνική βαρβαρότητα.

Η επίθεση αυτή που από τύχη προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές, έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από τραμπούκικες και τρομοκρατικές ενέργειες του προηγούμενου διαστήματος από φασιστικούς και παρακρατικούς κύκλους. Το μήνυμα στέλνεται σε λάθος αποδέκτες. Κάποιοι θέλουν να τρομοκρατήσουν τις δυνάμεις του αγώνα και της αντικαπιταλιστικής αριστεράς, καθώς η κρίση του καπιταλισμού τις φέρνει πιο κοντά στους εργαζόμενους. Δε θα τους περάσει.

Η απάντηση θα δοθεί με την προσπάθεια για να αναπτυχθούν κοινωνικές αντιστάσεις και μαχητικοί αγώνες για την αντίσταση στην πολιτική ΝΔ-ΣΕΒ-ΕΕ και την ανατροπή της.

Το ΝΑΡ και η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση ενώνουν τη φωνή τους με τις Αγωνιστικές Κινήσεις και το ΚΚΕ(μ-λ) δηλώνοντας:

Ø    Στο δρόμο σπάμε την τρομοκρατία!

Ø    Η τρομοκρατία δε μας σταματά, στο δρόμο του αγώνα βαδίζουμε ξανά!

Ø    Η μαζικότητα και η δυναμική της πορείας για τους μετανάστες την Τρίτη 7/7 θα είναι μια πρώτη απάντηση!

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.